Du kan få dit kodeord igen ved at indtaste din e-mail-adresse. Det er vigtigt at du indtaster den samme e-mail adresse som du brugte ved tilmeldingen, da systemet ellers ikke kan finde dig.

Huske evt. at checke dit spam-filter, da vi har erfaret at vores mails ofte havner der.

Email:

Har du ikke modtaget nogen mail inden for en time, bedes du kontakte os elektronisk eller telefonisk.

Telefon: +45 8988 5066

Vores telefonsupport er åben på hverdage mellem 12-16, torsdag 12-18. For letheds skyld så have venligst login klar så vi så let som muligt kan hjælpe. Har du ikke dit login, så det brugte kreditkort.

Online support

Vores online support er åben døgnet rundt. Vi svarer normalt inden for få timer. Husk altid at angive login og eventuelle andre informationer så vi kan finde dig i vores system.

Forside Glemt Kodeord Kontakt Spørgsmål Udmelding

english danish swedish norwegian finish

© Copyright 2012 - Alle modeller på dette site er 18 år eller ældrer
Dette er en side tilhørende Digital Netservice B.V.